[E-KÖNYV] Holéczi Zsuzsa: Sorsfordítók [KMI E 002] (epub)

1.990 Ft

[E-KÖNYV] Holéczi Zsuzsa: Sorsfordítók [KMI E 002] (epub) – 2022 – az A5, 160 oldal, keménytáblás b.-jú nyomtatott könyv epub változata – Kortárs Magyar Irodalom Kiadó

 

25 készleten

Leírás

[E-KÖNYV] Holéczi Zsuzsa: Sorsfordítók [KMI E 002] c. nyomtatott könyv epub változata*

   Vannak emberek, akik egy életen át csak „sodródnak az árral”, akik sosem harcolnak azért, hogy megváltozzon az életük, és vannak emberek – mint a regény főszereplője, Zsóka –, akik nem tűrve az őket ért sok igazságtalanságot, fellázadnak, és tudnak a sorsukon fordítani – és ezzel mások életét is megváltoztatni.

A cselekmény a ’80-as években, az alföldi tanyavilágban kezdődik, ahol bizony még íratlan törvények uralkodtak: a tanulatlan, önálló döntéssel nem rendelkező, az apától rettegő anya nem mer nyíltan kiállni az abúzust elszenvedett lánya mellett, aki nagykorúvá válása után olaszországi magyar apácáknál vállal munkát, hogy otthonról elszakadhasson.

A történet kezdetekor innen indul haza az öngyilkosságba menekült húga temetésére. A hazaúton levelet ír halott húgához, melyben kiírja magából mindazt a keservet, ami miatt soha nem tudtak jó testvérek lenni. Édesanyja véletlenül rátalál a koporsóba szánt levélre, és elhatározza: szégyenérzetét félretéve igazságot szolgáltat a lányának.

Így indul a regény, melynek fordulatos cselekménye során végül egy megtalált naplóból derül ki az igazság. Vajon mit tesz ekkor az apa? Fogja a puskát és végez minden keservük okozójával? Vagy harcolni fog, hogy rendeződjenek a családi viszonyok?

Szeretettel ajánlom regényemet mindazoknak, akik szívesen olvasnak sorstörténeteket.

Holéczi Zsuzsa


*A könyv epub változatát a rendelés véglegesítése után, annak kifizetését követően e-mailben küldjük meg a megrendeléskor megadott e-mail címre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„[E-KÖNYV] Holéczi Zsuzsa: Sorsfordítók [KMI E 002] (epub)” értékelése elsőként