Irodalom Feketén-Fehéren folyóirat

Az Irodalom Feketén-Fehéren című folyóirat a
Kortárs Magyar Irodalom-Barátok Verslista (KMI-VERSLISTA)
nevű irodalmi társaság hivatalos -nyomtatásban is megjelenő-
folyóirata. A folyóiratot 2022 nyarától a
Kortárs Magyar Irodalom Kiadó adja ki.

A folyóirat fizetős, abba bárki jelentkezhet írásaival!

Irodalom Feketén-Fehéren folyóirat önálló számában megjelenés:
A folyóirat A5-ös méretű, 40 oldalas. A belső oldalak és a borító is fekete-fehér. A 40 oldalból 1-2 (A5-ös) oldalnak a jelentkező szerző bemutatkozásának kell lennie, a fennmaradó oldalakon pedig az illető szerző saját írásai jelennek meg. MINDEN folyóiratszám EGY szerzőt mutat be! A folyóirat 200 pld.-ban jelenik meg, ebből a szerző 120 pld.-t, a Kortárs Magyar Irodalom (mint kiadó) 80 pld.-t kap meg ingyen. (A KMI a saját példányaiból 1-1 pld.-t ingyen ad azoknak, akik az adott szám megjelenésekor tagjai a KMI-Verslista irodalmi társaságnak.)
A folyóirat lapindítási engedéllyel (KÖH 163/0064/1/2009) és ISSN számmal (ISSN 2060-5854 – nyomtatott; ISSN 2060-7814 – online változat) is rendelkezik. A nyomtatott folyóirat elektronikus változata felkerül az internetre is, a Poéta Irodalmi Portálra. Minden folyóiratszámot nyelvi lektor fog átnézni, a folyóiratba az őáltala javasolt változat fog bekerülni, az fog nyomtatásban is és elektronikusan is megjelenni. A kiadvány pdf formátumban is letölthető.
A folyóirat megjelenése 95 ezer forintba kerül* [árajánlat kelte: 2022.11.01.Kérjük, kérjen új árajánlatot!]. Ez tartalmazza a nyomtatott folyóirat szerkesztését és lektorálását; valamint a feltevését a Poéta Irodalmi Portálra (http://poeta.hu/feketen-feheren/)! ….

(A folyóirat egyes számai több Mb-osak, gyengébb netkapcsolattal ezek lassabban töltődnek le…)

Vélemény, hozzászólás?