CSALÁD – háborúban és békében – folyóirat – 2022 [KMI PDF 01]

1.000 Ft

CSALÁD – háborúban és békében – folyóirat – 2022 [KMI PDF 01] – A5, 60 oldal – Kortárs Magyar Irodalom Kiadó

20 készleten (utánrendelhető)

Kategóriák: ,

Leírás

CSALÁD – háborúban és békében – folyóirat – 2022

A folyóiratban 15 kortárs szerző gondolatait, érzéseit, történeteit olvashatjuk arról, hogyan élte, miként éli meg egy-egy család a háborús időszakok nehézségeit, veszteségeit, valamint a nyugodt békesség mindennapjait. Sajnos különösen aktuálisak ezek a művek manapság, hisz nem bújhatunk el a fájdalom elől, szembesülnünk kell a valósággal, és oly sérülékeny a békénk! Nem lehet nem tudomást venni a történelemről, a jelen eseményeiről, A gyermeklelkek is feltárulnak nem csupán a történetek, de a színes, sokat mondó rajzok segítségével is, melyek az írások között üde színfoltok.

Kutasi Horváth Katalin

***

 Borító: L. Ritók Nóra

Belső grafikák: Igazgyöngy Alapítvány és
Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulóinak alkotásai

***

(A kiadvány szerzői: Baranyai Attila (Anisse), Boda Zsófia Borbála (Buksi), Gáspár Klára, Holécziné Tóth Zsuzsa, Kalocsa Zsuzsa, Király-Bagi Judith, Kőházi Erzsébet Liza, Kutasi Horváth Katalin, Kühne Katalin, Milló Ildikó, Natali Sanders, Plószné Papp Mária, Szabó Anikó, Szabó Eszter Helka, Záruba Károly Valér)

(1.500 Ft összvásárlás alatt NEM postázunk! 3.100 Ft alatti összvásárlás esetén fizetés előtt használd a “POSTA” kupont az ingyenes szállításhoz!)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CSALÁD – háborúban és békében – folyóirat – 2022 [KMI PDF 01]” értékelése elsőként