Herczeg-Vecsei Katalin: Útravaló [KMI M 022]

2.000 Ft

Herczeg-Vecsei Katalin: Útravaló [KMI M 022] – 5 cm x 7 cm x 5 mm, 66 oldal, keménytáblás b., 2024 – sorszámozatlan pld. – Kortárs Magyar Irodalom Kiadó

8 készleten

Leírás

Herczeg-Vecsei Katalin: Útravaló

A serdülőkor nem egyszerű időszak, egy valóságos érzelmi hullámvasút. Ennek az időszaknak az átvészeléséhez gyűjtöttem egybe iránymutató haikukat az útkereső fiataloknak.

Ez az összeállítás legyen hamuban sült pogácsa, anyai ölelés, útravaló minden fiatalnak, aki élete egyik legnagyobb fordulópontja előtt áll. Ajánlom minden egykori és jelenlegi tanítványomnak, mindenekelőtt azonban a 2024-ben érettségiző osztályomnak.

Annak a 33 diáknak, akik félszeg kamaszként léptek az életembe, és most felnőttként vágnak neki céljaik megvalósításának.

Az első találkozásunkkor egy üres befőttes üveget adtam mindannyió­tok­nak, hogy a közösen eltöltött négy év során abba gyűjtsétek tárgyi vagy szimbolikus emlékeiteket. Bízom benne, hogy sikerült megtöltenetek. Hiszen annyi mindent éltünk át együtt! Szerelmek, barátságok kialakulását, felbomlását, örömet, bánatot, sikert, kudarcot, önfeledt jókedvet, fojtogató szorongást egészségben, betegségben. Még egy világjárványt is átvészeltünk, igaz, az online térbe szorítva.

Ezt a kis könyvecskét – méreténél fogva – szintén elhelyezhetitek az emlékbefőttbe, tartalmát pedig zárjátok a szívetekbe! Soha ne felejtsétek, hogy honnan indultatok, és emlékezzetek arra, hogy van egy hely, ami mindig hazavár!

Herczeg-Vecsei Katalin

Borító: Vecsei János – Kötés: Kincses János – Tipográfia: Baranyai Attila – Nyelvi lektor: Kutasi Horváth Katalin

(10.500 Ft alatti MINIKÖTET vásárlása esetén fizetés előtt használd a “MINI” kupont az ingyenes szállításhoz! FIGYELEM: más termékekkel történő együttes vásárlás esetén, ill. az összeghatár fölötti vásárlásnál a kupon nem érvényes!)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Herczeg-Vecsei Katalin: Útravaló [KMI M 022]” értékelése elsőként