Szakács Anna: Nyitvatermő [KMI M 017]

2.000 Ft

Szakács Anna: Nyitvatermő [KMI M 017] – 5 cm x 7 cm x 5 mm, 66 oldal, keménytáblás b., 2023 – sorszámozatlan pld. – Kortárs Magyar Irodalom Kiadó

2 készleten

Leírás

Szakács Anna: Nyitvatermő 

   Nyitvatermő – talán ez a cím írja le a legjobban, hogy mik is suhantak át a lelkemen és gondolataimban. Ha kinyitjuk ezt a könyvet, gondolat- és érzésmagocskák hullanak ránk. Kihajthatnak, virágoznak saját gondolataink közt, tapasztalataink tovább szaporítják belső kertünket.

   Lelkünket is növeszteni, fejleszteni, tisztítani kell, szeretni, mint egy igazi kertet. Haikuimban ezért is sok a természeti hasonlat. Lelkünk olyan, mint egy fenyőfa: örökzöld, a szeretettől örökké színes, élő üzenetei vannak, nyitva termő is, mert ki kell nyitni a lelkünk, hogy befogadni és adni tudjunk: tudást, szeretetet, megértést. Így termünk, érünk bölcsebbé, szeretetteljesebbé. Minél inkább szenved az ember, annál jobban képes együtt érezni másokkal. A szeretet, a bölcsesség olykor szenvedéssel jár, míg nem értünk meg igazán, de minden lény szeretne boldog lenni. Egyik fő feladatunk, hogy miközben boldogulunk az életben, boldogok is legyünk. Remélem, haikuimmal hozzájárulhatok mások boldogságához, felismeréseihez. Gondolatmagokat hintek, amik talán segítenek, hogy felismerje az olvasó az életében növekedő csodákat.

Szeretem a humort, a szójátékokat, a nyelvben rejlő bölcsességeket, mindez tetten, illetve lapon érhető a könyvecskében.

Szakács Anna

Borító: Szakács Anna – Kötés: Kincses János – Tipográfia: Baranyai Attila – Nyelvi lektor: Kutasi Horváth Katalin

(10.500 Ft alatti MINIKÖTET vásárlása esetén fizetés előtt használd a “MINI” kupont az ingyenes szállításhoz! FIGYELEM: más termékekkel történő együttes vásárlás esetén, ill. az összeghatár fölötti vásárlásnál a kupon nem érvényes!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szakács Anna: Nyitvatermő [KMI M 017]” értékelése elsőként