Jószay Magdolna: Évszakok körtánca [KMI M 007]

2.000 Ft

Jószay Magdolna: Évszakok körtánca [KMI M 007] – 5 cm x 7 cm x 5 mm, 66 oldal, keménytáblás b., 2023 – sorszámozatlan pld. – Kortárs Magyar Irodalom Kiadó

1 készleten

Leírás

Jószay Magdolna: Évszakok körtánca

Második minikönyvem az előzőhöz hasonlóan szintén 55 haikut tartalmaz, mégpedig az évszakok témakörében, azok egymásutánjának sorrendjében.

Hasonlóan az előzőhöz, itt is főszerepet játszik a természet, csak most nem ötletszerűen, hanem a négy évszak tematikájára építve.

A tavaszról, nyárról és őszről 15-15, a télről 10 haiku követi egymást.

A természet minden évszakban elragad, meghatározza érzéseimet, hangulatomat, segít megnyugodni, feldolgozni eseményeket, segít elengedni negatív gondolatokat, megérteni saját problémáimat.

A természet, legyen bármely évszak, az általa is kapott plusz segít mások megértésében, segít a megbocsátásban, bőségesen juttat olyan impulzusokat, melyek abban egyengetnek, hogy én magam is jobbá lehessek.

Igyekszem mindenben a jót észrevenni, még akkor is, ha sajnos sok olyan dolog van, amin nem lehet túllépni és szó nélkül elmenni…

Mert a természetben, az évszakokban látható szépség és egyensúly, az általuk kapott benyomások ránk is hatnak. Változhatunk, formálódunk, szelídülünk – mindaz, amit szemünk befogad, lelkünket is nemesíti.

Remélem, ezek a kis villanások továbbra is segítenek abban, hogy az emberek felismerjék: figyelni kell a körülöttünk lévő természetre, szépségekre!

Jószay Magdolna

Borító: Jószay Magdolna – Kötés: Kincses János – Tipográfia: Baranyai Attila – Nyelvi lektor: Kutasi Horváth Katalin

(10.500 Ft alatti MINIKÖTET vásárlása esetén fizetés előtt használd a “MINI” kupont az ingyenes szállításhoz! FIGYELEM: más termékekkel történő együttes vásárlás esetén, ill. az összeghatár fölötti vásárlásnál a kupon nem érvényes!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jószay Magdolna: Évszakok körtánca [KMI M 007]” értékelése elsőként